Lezárult a pályázat – hamarosan értesítjük a nyerteseket!

Lezárult a pályázat – hamarosan értesítjük a nyerteseket!


Hamarosan értesítjük a nyerteseket!

 A Kwizda Nova Agricultura díjhoz kapcsolódó pályázatra 2023. szeptember 30-ig lehetett nevezni. Rengeteg színvonalas pályázat érkezett mindhárom kategóriában az ország minden tájáról. Hatalmas öröm számunkra, hogy a talajvédelem, az egészséges termőtalaj megóvásának égetően aktuális problémája ekkora érdeklődésre tart számot.

Bízunk benne, hogy – bolygónk védelme és a fenntartható mezőgazdaság megteremtése érdekében – a pályamunkák által felvázolt tudásanyag és az egyes megoldási javaslatok tettekre válthatóak lesznek.

A PÁLYAMUNKÁK FELDOLGOZÁSA

A szakmai zsűri október 2-án kezdi meg a beérkezett pályamunkák feldolgozását, november 6-8. között pedig e-mailben és telefonon értesítjük azokat a pályázókat, akik díjazásban részesülnek.

DÍJAK

A Nova Agricultura díjhoz kapcsolódó pályázatra három kategóriában lehetett nevezni, mindhárom kategóriának egy győztese lesz majd.

  • Az Innováció kategória legjobbnak ítélt pályaművének szerzője 1 000 000 Ft,
  • Az Edukáció kategória győztese 500 000 Ft,
  • A Tegyünk Együtt kategória legjobbnak ítélt munkájának szerzője vagy szerzői pedig 300 000 Ft értékű díjazásban részesülnek.

Továbbá három különdíj is gazdára talál:

  • Az Altair Különdíj nyertese 150 000 Ft,
  • A Belem Különdíj nyertese szintén 150 000 Ft díjazásban részesül.
  • A Média különdíj nyertes pályamunkája pedig a nyomtatott és az online sajtóban is megjelenik majd.

KIÉRTESÍTÉS

A pályázati anyagok száma miatt kizárólag azokat értesítjük majd, akik kategóriájuk legjobbjai voltak, vagy különdíjban részesülnek.

DÍJÁTADÓ

  1. november 21-én egy ünnepélyes díjátadóra is sor kerül majd Budapesten, ennek pontos helyszínéről és időpontjáról szintén e-mailben és telefonon is értesítjük majd a díjazottakat!

A fenntartható talajgazdálkodást szponzorálja:

A Kwizda cipermetrin hatóanyagú növényvédői: az Altair és a Belem. Támogatják az egészséges termőföldeket, és leszámolnak a talaj kártevőivel. A termékek a hasznos talajlakókra nem jelentenek veszélyt. Tudj meg többet róluk!
Tovább a Kwizda oldalára